Het netwerk

Het in 1990 opgerichte merk Concept Alu staat in de top 3 grootste merken van de Franse woninguitbreidingsmarkt.

Concept Alu heeft een netwerk van meer dan 50 verkooppunten en zoekt vandaag internationale partners voor het op de markt brengen van zijn premium pergola-aanbod.

Werk je graag voor een merk op mensenmaat waar waarden als nabijheid, hoge kwaliteitseisen, innovatie en respect belangrijk zijn? Word dan lid van ons netwerk !

ONZE WAARDEN

NABIJHEID

 

Als familiebedrijf hechten we veel belang aan het contact met onze partners. Samen gaan we op zoek naar een oplossing voor hun problemen. Ons netwerk op mensenmaat maakt het verschil, waardoor we vandaag prat kunnen gaan op een klanttevredenheid van 95 procent. Dit succes delen we met onze 35 partners in Frankrijk en onze 160 werknemers in de Vendée.

Image desktop Image mobile

HOGE KWALITEITSEISEN

 

Passie en nauwkeurigheid maken deel uit van onze identiteit en worden gedeeld door al onze medewerkers in Les Herbiers. Al onze producten worden met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd om tegemoet te komen aan de hoogste eisen van de klant.

Image desktop Image mobile

INNOVATIE

 

Onze R&D-teams willen altijd innoveren – al meer dan 8 aangevraagde patenten, naast labels en certificaten – om de verwachtingen van de markt te overtreffen en het comfort van onze klanten te verbeteren. Onze aanpak is ambitieus. We geloven sterk in de superieure kwaliteit van al onze producten.

Image desktop Image mobile

RESPECT

 

Respect houdt voor ons een engagement in naar onze klanten en medewerkers toe. Het is een win-winsituatie die bijdraagt aan de groei van ons merk. Daarom hechten we heel veel belang aan respect voor onze leden en stellen we alles in het werk om tegemoet te komen aan hun eisen. Deel uitmaken van ons merk betekent kunnen rekenen op ons vertrouwen en de overdracht van onze expertise !

Image desktop Image mobile

LUISTER NAAR DE GETUIGENISSEN VAN ONZE FRANSE PARTNERS

Image de fond desktop Image de fond mobile
Picto

GEÏNTERESSEERD OM PARTNER TE WORDEN VAN CONCEPT ALU ?

Neem contact met ons op
Image du formulaire

WACHT NIET LANGER OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

    Stap 1 :

    Jij wenst.

    Image du formulaire